Myrtový olej

50ml

O5A

Skladem - kvůli zvýšenému zájmu expedujeme do max. 5 dnů

Akné


82 Kč

67.77 bez DPH

Počet

Příznivě ovlivňuje stav, kvalitu a vzhled kůže. Pomáhá při zánětlivých stavech kůže, především při akné. 

Zajímavosti o myrtě

Myrty jsou stálezelené keře s nevelkými sytě zelenými listy a bílými květy s množstvím nápadně dlouhých tyčinek. Myrta obecná se vyskytuje i v jižní Evropě a má tradiční široké využití již od starověku. V současnosti se pěstuje jako zdroj vonných silic, léčivá a okrasná rostlina. Snítky myrty se tradičně používají při svatbách. V Indii se myrta používá v tradiční medicíně jako antiseptikum a při respiračních onemocněních.

Výroba oleje

Tento olej z myrty vyrábíme v naší malé rodinné firmě Naděje Byliny v Brodku u Konice. Stejně jako ostatní bylinné a rostlinné produkty, které si můžete koupit pod naší značkou. Při výrobě klademe důraz na kvalitu a maximální využití blahodárných účinků rostlinných výtažků na lidský organismus. Všechny oleje jsou z rostlin, které rostou na našich vlastních zahradách. 

Více informací

Zůstaňme v kontaktu

Přidejte se k nám na Facebooku nebo Instagramu. Neuteče vám tak žádná zajímavá informace o bylinkách, fotka z naší zahrady nebo výroby. Pravidelně pořádáme kvízy a soutěže o naše bylinné produkty.





Dětská přírodní kosmetika

Úplná novinka v naší nabídce – bylinná kosmetika pro malé i větší děti. Přírodní kosmetika příznivě působí na problematickou, zarudlou a podrážděnou kůži. Přispívá k hydrataci a revitalizaci dětské pokožky.

dětská kosmetika

Co říkají naši zákazníci (0)